onsdag 1 februari 2012

there is no way i´m living without you

har skriv torka... vet int riktigt värför, säkert för att jag är tvingad till att skriva så mycket i skolan nu och att jag har många deadlines i slutet av veckan. Skall i allafall försöka ta och skriva lite idag. Och sätta in lit bilder. Det snöar i Kongsvinger igen... ska de int börja smälta snart?
Men från den positiva sidan så skall jag fara hem från skolan redan 11.10! kort skoldag i dag alltså. Men skall tillbaka till träning då men endå.


Måst nu fråga runt lite! har lägne planerat att ta tatuering, så nån som ha nå ideér? har i allafall själv ganska många, men en sak e säker! att ja ska ha svalor! så e de. Men hur? 

Inspiration-61_185038214_large  Tumblr_lt8g9atsks1qzabkfo1_400_large

Dom e dom största förslagen! vill ha tankar och förslag! snälla? skall säkert int ta den ennu på länge men, planerar nu så att ja e helt säker sen. Så mamma och pappa, ingen panik!

2 kommentarer:

  1. ta hellre domdä små svarta, ser kivågare ut (: o tänk på var du vill ha den, så att du kan täcka den om de behövs (: o tänk på om du sku bli uttråkad av din tatuering, min en kompis skrev en text på sin hand som hon planera att tatuera sen nånstans, hon ville prova om hon sku tröttna på texten av att se den varje dag :D

    SvaraRadera
  2. Dom e lit små söta, ja tänkte faktist på att göra just det där. Så att man blir helt säker liksåm :D <3

    SvaraRadera